Rosa Pey
Màxima responsable esportiva de la secció de patinatge

"Les expectatives són, a part de la competició que vagi funcionant, doncs, que la iniciació pugi perquè ja sabem que els patinadors de competició arribarà un moment que se n’aniran, per tant hem de tenir preparats la font i el futur que és la base".


Brisa Nogales
Monitora de la secció de patinatge

"M’hagués agradat poder anar al Mundial. Sobretot quan em vaig quedar en portes al 2004 després d’haver fet un bon campionat d’Europa, perquè si m’hagués classificat en 5a posició estaria convocada".


Inés Hernández Sendra
Entrenadora/patinadora de la secció de patinatge

"El patinatge uneix la dansa amb l’agilitat, la coordinació amb la precisió. son molts elements que es poden treballar alhora. A més, penso que és una bona oportunitat d’endinsar-se en un món meravellós que els qui el formem, som com una pinya".


Sílvia Blesa Puig
Monitora de la secció de patinatge

"Actualment, m’agradaria aconsenguir ensenyar a les nenes de manera que entenguin molt bé cada figura que fan, aquest repte és la meva satisfacció personal".


Albert Trilla
Patinador/entrenador de la secció de patinatge

"Veig que hi ha moltes patinadores amb molt de futur en aquest  esport, que tenen molta il·lusió i que realment gaudeixen molt patinant. Segur que d’aquí uns anys  seran el millor d’aquest país".


Santiago Cayuela
Ex-regidor d'Esports de Cerdanyola del Vallès

"Fa poc més de dos anys, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, va establir un Conveni de col·laboració amb el Cerdanyola Club d’Hoquei, amb un seguit de compromisos, entre els quals hi ha el de potenciar l’accés a tots els nens i nenes al patinatge i a l’hoquei".


Toni Morral
Alcalde de Cerdanyola del Vallès

"L’hoquei i el patinatge han aconseguit convertir-se en alguna cosa més que un esport, ja que han esdevingut un dels punts de relació social i de dinamització del teixit associatiu de la ciutat. Aquest bagatge social fa que augmenti l’interès de la ciutadania".


Carla G. Pey
Sotscampiona del món de Patinatge Artístic

"Al primer Mundial, s’hi va a aprendre, no a guanyar. En cap moment vaig pensar en trobar-me en aquest bloc de la classificació".


Fèlix Riba
Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

"En aquests moments de retorn al màxim nivell estatal en l’hoquei patins i a nivell mundial en patinatge, tenim el compromís d’estar al costat del club perquè es consolidi com un de les millors a Catalunya, Espanya i al món".


Esteve Buldú
Ex-president del CCH

"Hi ha uns pares, que amb sacrifici i voluntat han col·laborat molt, hi ha un equip tècnic que sap envoltar d’il·lusions i esperances tota la joventut que es dedica a la pràctica d’aquest esport".


Cristóbal Vera
Fotógrafo

"En mis fotografías, intento captar el mejor ejercicio dándole un sentido creativo, artístico".

 
 

Hoquei patins I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA