Per ampliar les fotos, fes clic a sobre.

Els patinadors i patinadores opinen sobre el Festinatge 2008
[15-01-2008]


A la pregunta: Com heu viscut el Festinatge?, els participants d'aquesta III edició han respós:

MARCO SANTUCCI

És el segon festinatge al qual participo i espero que no sigui el darrer, ja que és un plaer poder gaudir del públic que hi ha a la ciutat.

TANIA ROMANO

Estic molt il·lusionada de poder participar en aquest festival per primer cop i de poder comprovar la meravellosa acceptació del públic.

MIRIAM MORENO

Estic molt contenta de participar amb els millors del món i algun dels meus ídols.

SARA VENERUCCI I MATTEO GUARISE

És un plaer per nosaltres, que ja és el nostre segon festinatge a Espanya, una cita habitual a la qual ens agrada venir perquè és fora d’Itàlia.

OSCAR MOLINS I AYELEN MORALES

Estem molt contents perquè és un festival de nivell on hi ha el millor del món i tenim la sort que han comptat amb nosaltres.

NOEMÍ ISLA

Significa molt per mi poder compartir pista amb els millors del món.

LUCA D’ALISERA

Aquest és el tercer any que hi participo en aquesta gran trobada de patinadors/es i alumnat i alhora és un plaer per mi patinar.

ANDREA BARBIERI

Per mi és un somni poder ser aquí. Patinar forma part de la meva vida i marxo amb molt d’afecte del públic tot i ésser la primera vegada que hi participo.

MELISSA DE CANDIDO I MIRKO PONTELLO

Per nosaltres és la primera vegada que participem en aquesta edició del festinatge i significa una actuació molt especial.

CARLA G. PEY

És un honor perquè un esdeveniment d’aquestes característiques no es celebra sempre i un gran orgull poder patinar amb els millors del món.

ANDREA ARACU

Estic molt feliç perquè és una exhibició de patinatge artístic molt important a Espanya i s’està en companyia de molts campions/es mundials. Un enorme honor.

ANDREA POLI

És una oportunitat increïble poder venir al festinatge a patinar i formar part d’aquest esdeveniment tan especial que cada any es celebra a Espanya.

ALBERT TRILLA

És molt emocionant formar part d’aquest gran festival de patinatge artístic i compartir pista amb les figures de l’èlit d’aquest esport.

 Núria Julià Fosas

Hoquei patins I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA