Èxit al campionat Loreto de Sevilla
[01-03-2008]


Diuen que Sevilla té un color especial i en el nostre cas, ha estat del tot cert. L’experiència de participar en el Campionat de Loreto (Sevilla), va suposar per a les cinc patinadores seleccionades una gran experiència esportiva, que van viure molt intensament durant la seva estada a la ciutat sevillana.

Maria Fernández, Laia Fernández, Adriana Rodríguez, Isabella Rojas i Daniela Rojas, juntament amb els familiars i l’entrenadora del Cerdanyola Club d’Hoquei, Inés Hernández, van participar en un dels trofeus més carismàtics, en quant a participació i lluïment dels vestits en els programes de Lliure.

Les classificacions no podien ser millors per a les participants. En categoria Certificat: Maria Fernández, va quedar la 4a classificada i Adriana Rodríguez, 6ena classificada.
En categoria Iniciació B: Isabella Rojas, 2a classificada; Laia Fernández, 9ena classificada i Daniella Rojas, 12ena classificada.

El premi al millor mallot nacional, va recaure a la patinadora, Maria Fernández i en la divisió dels diferents deu grups, de set patinadores cadascun, el format per Laia Fernández, va aconseguir un premi individual en metàl·lic de 50 €.

Esperant que aquests bons resultats es repeteixin en propers trofeus, només poden felicitar al grup de patinadores i tècniques, que fan possible que el rendiment esportiu sigui meritori.

 Núria Julià Fosas


Hoquei patins I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA