JORDI SABATER
PRESIDENT DEL CERDANYOLA CLUB D'HOQUEIDes de quin any està vinculat al CCH, perquè i com recorda els inicis del patinatge a Cerdanyola?

Hi estic vinculat des de fa tres anys de manera més operativa; com a simpatitzant, sempre he viscut el CCH ja que és una entitat arrelada a Cerdanyola i per tant, un motiu important per estar-hi.
En guarda alguna anècdota d’aquells anys?

El record que guardo es la celebració de les 24 hores d´hoquei.
Com veu actualment a les patinadores que formen el CCH?

Amb molta il·lusió i motivació per formar part d’un projecte que es diu Cerdanyola Club Hoquei i aquesta il·lusió, és la que ens ajudarà a que la ciutat sigui la seu del patí. En aquest moment, hi ha 17 patinadors/ores de competició i més de 40 patinadores que formen la base del nostre club, per tant, crec que amb el patinatge artístic podem fer grans coses perquè també hi ha persones al darrera molt implicades i amb moltes ganes de col·laborar.
Creu que tenim un bon equip tècnic?

En aquest moment al capdavant de la secció de patinatge artístic a nivell tècnic, hi ha una persona amb un currículum envejable: la Sra. Rosa Pey que està treballant de valent per a poder comptar en un futur, amb un equip tècnic molt sòlid i alhora formar-los amb una personalitat i filosofia pròpia del Cerdanyola Club d’Hoquei. Aquest any, amb l’organització del Campionat Europeu es demostra que aquí hi ha fusta.
Com és l’afició de Cerdanyola?


És una bona afició, bé... suposo que potser podríem demanar més implicació amb els projectes endegats. En definitiva, tots som el club i això que en un principi semblava una utopia, però estem aconseguint i consolidant que mica en mica, tothom senti el projecte com a seu.
PREGUNTES I RESPOSTES CURTES (relacionades amb el patinatge)

Un/a patinador/a: Marta Vera.
Un somni: poder construir i gaudir de la ciutat del patí
Què queda per fer: el somni.
Una música per una coreografia: Stay de Jacson Browne.
Una "patinada": no saber patinar.


Entrevista realitzada per:
Núria Julià Fosas


Hoquei patins I Contactar amb el Club I Webmaster
© 2005 Cerdanyola Club d'Hoquei. Espai web creat i dissenyat per PCA